MAC EL AZIZ GRILLROOM

MAC EL AZIZ GRILLROOM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 410 beoordelingen
20 okt 2019 om 20:57 Top
19 okt 2019 om 22:34 Geweldig dat je op dit tijdstip nog zo goed eten kunt krijgen. Warm, Optijd en alles in orde!! 5 Stars!
18 okt 2019 om 13:08 Prima kapsalon, altijd dezelfde kwaliteit, precies wat je zou verwachten.
17 okt 2019 om 11:30 Ik volgde fe foodtrack maar klopt het niet.jammer.Eten was te laat bezorg.Weinig frites bij de maaltijd
17 okt 2019 om 2:11 De bezorger heeft eten beneden gelaten. Had geen zin om na 3e verdieping mee te nemen. Volgende keer beter aub.
15 okt 2019 om 12:06 RACIST
14 okt 2019 om 23:47 Eten kwam pas na anderhalfuur en was niet te vreten was gewoon zo een magerita pizza met t vlees erop gegooit letterlijk nooit meer bestel ik hier wat
9 okt 2019 om 0:16 bijna 1,5 uur gewacht, eten was koud en niet lekker.
8 okt 2019 om 20:15 Schandalig lang gewacht op 2 kapsalon en 1 Patat zonder. Kapsalon was koud en patat was helemaal slap en leek niet helemaal gaar. En dan heb je meer dan 1,5 uur zitten wachten op een dinsdagavond voor mij nooit meer
7 okt 2019 om 23:46 Topppers! Eten kwam super snel en nog warm aan (25 min). We belden nog of de patat groot kon (was niet aangegeven) dat was geen probleem, daarna nog x gebeld voor andere saus en ze waren weer super vriendelijk! Bezorger ook en eten was heerlijk top!
5 okt 2019 om 9:39 Goed eten en snelle service. Dit is een van de betere!
2 okt 2019 om 21:31 Eten top! Kapsalons zijn hier altijd erg lekker. Bezorging was wat vertraagd wegens drukte, maar hiervoor heeft het restaurant netjes gebeld dat ze wat later waren.